Šťastný kopec

Chcete si užít zimní radovánky v srdci Krkonoš? Nebo raději preferujete letní turistické výlety po hřebenech hor? Tak právě pro vás nyní nabízíme možnost pronájmu naší nové chaty, která se nachází v obci Čistá u Černého dolu.


Areál Happy Hill nabízí krásné ubytování na úpatí Černé hory, v bezprostřední blízkosti SkiResortu Černá Hora Pec.


V přízemí chaty se nachází prostorný obývací pokoj se sedací soupravou a TV, propojený s kuchyní a jídelním koutem. Kompletně vybavená kuchyňská linka nabízí 4 plotýnkovou varnou desku, kávovar, varnou konvici, lednici a mikrovlnnou troubu. Dále je v přízemí toaleta, komora a zádveří s vyhřívanou podlahou.

V prvním poschodí se nacházejí 3 ložnice, každá se dvěma lůžky, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou.

U chaty se nachází parkovací místa pro dva automobily.


Za poplatek je zde možnost objednat si donášku snídaně. Nejbližší restaurace se nachází ve vzdálenosti 200 metrů a obchod najdete v centru Černého Dolu, vzdáleném 2 minuty jízdy autem.


V prostorách areálu se nachází dětské hřiště, vybavené houpačkami, dřevěným prolézacím hradem a dalšími dětskými atrakcemi. Příznivci sportů pak mohou využít dva ping-pongové stoly nebo travnaté hřiště na volejbal či fotbal. V létě je v provozu vyhřívaný bazén a venkovní krb.


V letní sezóně si mohou návštěvníci vybrat z nepřeberného množství zajímavých výletů v blízkém i vzdálenějším okolí (Vrchlabí, Janské Lázně, Sněžka - 1602 m.n.m., Adršpašské skály, ZOO Dvůr Králové, Bozkovské jeskyně, Pramen Labe, atd.).


V okolí najdete spousty krásných rozhleden a cyklistických stezek, ale také můžete využít různorodých sportovních aktivit přímo v areálu nebo mimo tento krásný areál (půjčovna kol i elektrokol, aquapark, jízda na koni, bowling, tenisový kurt).


V zimní sezóně je v prostorách recepce v provozu půjčovna lyžařského vybavení a své služby zde nabízí i lyžařská škola. Do všech lyžařských středisek (např. Černý Důl – 2,5 km, Janské Lázně - 7 km ) i zpět domů Vás zdarma zaveze skibus, zastavující dle požadavků přímo u jednotlivých chat v areálu. Kromě lyžařských areálů a běžeckých tratí v nejbližším okolí můžete využít i další možnosti vyžití – snowtubing nebo sáňkařské dráhy.


U nás si mohou užít dovolenou rodiny s dětmi, příznivci letních i zimních sportů i ti, kteří mají rádi klidnou dovolenou v čistém horském prostředí.


Pro více informací přejděte na stránku Bonites - Happy hill