Oslava výročí 5 let od založení společnosti

V pátek 12. ledna se ve Vigvam resortu v Němčicích u Kolína uskutečnila novoroční konference pořádaná k příležitosti kulatého, pátého výročí od založení společnosti Dům financí.


Celý program odstartoval společný oběd, po kterém následovala úvodní, obchodně-vzdělávací část odpoledne, kdy byl nejprve slavnostně představen nový název společnosti Bonites group spolu s novým, červenočerným logem. Na programu zahajovací řeči top managementu firmy bylo také shrnutí obchodních výsledků společnosti za těch celých uplynulých pět let.  Poté dostali prostor i naši významní partneři, kteří svými workshopy a prezentacemi představili své   produktové novinky a služby.


Po práci musela samozřejmě přijít i legrace ve formě párty, ta se nesla v duchu kasina 30. let. Účastníci večerního programu si měli možnost zahrát black jack a ruletu, kde mohli rozmnožit své Bony, za které si, podle aktuálního burzovního kurzu promítaného na plátně, nakupovali (hlavně) alkoholické nápoje, aby se posilnili na taneční část, jež byla odstartovaná talentovanou hudební skupinou Party Leaders a sexy tanečnicemi ze skupiny ICONIC ve třpytivých kostýmech ve stylu Great Gatsby. Některé toto vystoupení natolik povzbudilo, že při druhém tanci, kanatánu, se k tanečnicím i osobně přidali. Paradoxně však, největší potlesk večera sklidil nejmenovaný talent z naší pražské kanceláře, který svými hvězdami a přemety přítomné doslova ohromil. Kromě vína, žen, zpěvu a tance došlo i na oblíbenou tombolu s velmi hodnotnými dárky, které věnovali právě partneři z pojišťoven. Celková vytěžená částka z tomboly 22000 Kč byla věnována na konto charity Dobrý anděl.




Vzhledem k tomu, že poslední tanečníci odcházeli s protančenými botami až k ránu, je možné konstatovat, že nejen párty, ale i celá konference se velmi vydařila.

Tak za dalších 5 let na viděnou!