Novoroční konference - Tábor 2019

Na začátku roku, v pátek 11. ledna se uskutečnila, naše v pořadí již druhá, Bonites novoroční konference. Hosty jsme pozvali do čtyřhvězdičkového hotelového komplexu LH hotel Dvořák v jihočeském Táboře.


Program započal společným obědem v hotelové restauraci, po kterém následovala vzdělávací část, jejíhož úvodu se zhostilo vedení společnosti a představilo novinky a vize pro rok 2019. Poté dostal slovo Petr Bernadič se svou přednáškou o time managementu, během níž zúčastněným vysvětlil principy efektivního nakládání nejen s pracovním, ale také s volným časem.


Následně dostalo prostor vedení Broker trustu, aby zhodnotilo úspěšnou spolupráci s Bonites group a také představilo novinky, které pro nás chystá, hlavně v oblasti online nástrojů a investic. V závěru vzdělávací části měly zástupci pojišťoven možnost si zasoutěžit v zábavném kvízu „Co na to Bonites“? Z vítězství se po napínavém boji radovaly zástupkyně něžného pohlaví.


IMG_8651.jpg


Večerní raut odstartoval zábavnou část programu, která se nesla v duchu retro disca. Po vyhlášení a odměnění nejlepších poradců roku 2018, vystoupily největší hudební hvězdy 70. a 80. let, v čele s Helenkou Vondráčkovou, Hankou Zagorovou a Edith Piaf, v podání skupiny GoldenCats.


Během večera byl také zvolen nejnápaditější retro outfit a po zásluze tuto cenu vyhrála skupina poradců, která zvolila převleky á la ikonická hudební skupina ABBA.


V průběhu celého večera se o zábavu starala sehraná dvojka Djs Rambo a Zadnice a poslední tanečníci opouštěli parket až v časných ranních hodinách :-)


Fotogalerie z celého dne.